Táto webová stránka používa na účely poskytovania služieb súbory cookie. Používaním stránky vyjadrujete svoj súhlas s používaním súborov cookie. Rozumiem Viac info
Pondelok, 23. júla 2018, meniny má Olga, zajtra Vladimír.
Chcete dostávať informácie o novinkách a obchodných ponukách? Zaregistrujte svoj e-mail.
OK
Úvod / Slovensko / Gastro / Večer otvorenej kuchyne

Večer otvorenej kuchyne

Večer otvorenej kuchyne 2015

Už po štvrtý krát sa v senzačnej atmosfére uskutočnil na Štrbskom Plese večer otvorenej kuchyne.

Celé podujatie sa konalo v reštaurácii Hotela Crocus, ktorá pred nedávnom zmenila majiteľa a od júna 2015 patrí majiteľom tohto apartmánového hotela. 



Podujatie tohto druhu sa po dlhých prípravách prvý krát konalo pred štyrmi rokmi. Záujem o toto podujatie je veľmi veľký, kde nás každoročne navštívi viac ako sto hostí hotela a návštevníkov Vysokých Tatier. Hostia majú výnimočnú možnosť raz v roku priamo sledovať dianie v kuchyni a prácu kuchárov priamo pri príprave jedál.

Pri tejto príležitosti sme predstavili nášho nového šéfkuchára Rada Jurka, ktorému svoje žezlo odovzdá executive šéfkuchár Milan Poloha, ktorý sa na spolupráci dohodol so spoločnosťou Debic – Accom Slovensko. Pozvanie prijali piati šéfkuchári, ktorí spolu s naším šéfkuchárom pripravili tie najlepšie kreácie a prezentujú tak aj svoje zariadenia, na ktorých bežne pôsobia. Sme veľmi radi, že kuchári pozvanie prijali, lebo vieme ako ťažké je nájsť si na útek z ich podnikov čas a to obzvlášť v tomto období firemných večierkov a podujatí. V tento jeden deň bsa nám podarilo skĺbiť šéfkuchárov z rôznych kútov Slovenska: Radoslav Jurko (Hotel Crocus Štrbské Pleso), Martin Korbelič (Medusa Group), Milan Poloha (Accom a Debic Slovensko), Jozef Hromják (Double Tree by Hilton Košice), Dominik Baloga (Hotel Slávia Košice), Ján Novický (Steak House Kapušany). 

Každý zo šéfkuchárov pripravil jeden chod zo šesťchodového menu a to priamo pred očami hostí. Hostia sa počas podujatia môžu voľne pohybovať po priestoroch reštaurácie a kuchyne a sledovať prácu každého z nich. Priamo od šéfkuchára si tak postupne vychutnali celé menu, ktoré bolo doplnené degustáciou kvalitných domácich aj zahraničných vín, ku ktorým someliéri podajú aj odborný výklad. Hostia počas večera môžu ochutnať aj všetky druhy Tatranského čaju od lokálnej spoločnosti Karloff a celý večer spríjemnila živá hudba a kolektív hotela Crocus. 
     

Miro Knižka
riaditeľ hotela - hotel-crocus.eu
Večer otvorenej kuchyne 2015
Večer otvorenej kuchyne 2015
Večer otvorenej kuchyne 2015
Večer otvorenej kuchyne 2015
Večer otvorenej kuchyne 2015
Večer otvorenej kuchyne 2015





  • Mohlo by vás zaujímať:

Komentáre (0)

Tento článok ešte nikto nekomentoval...

Pridať komentár

 E-mail: *
 Meno: *
 Titulok:
 Text:
 
 Odpíšte kód: *